مديرعامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني با اشاره به اينکه اين سرمايهها در مجموع حدود 2 ميليارد و 365 ميليون تومان است ،گفت: با جذب اين ميزان سرمايه ميتوان امکانات رفاهي، فرهنگي و هنري را در اين مجموعهها ايجاد کرد.
وي با اشاره به اينکه در مجموعههاي نامبرده شده با وجود جذابيتها و اهميتهاي تاريخي، نبود امکانات گردشگري از آمار مخاطبان آنها ميکاست، افزود: با مطالعات و بررسيهايي که براي حل اين معضلات صورت گرفت ايجاد چنين امکاناتي براي رفاه گردشگران در کنار آغاز فعاليتها فرهنگي و هنري در اين مجموعههاي تاريخي به عنوان راهحلي براي حل اين معضلات مطرح شد.
تقيزاده ادامه داد: ايجاد امکانات رفاهي براي گردشگران در اين مجموعههاي تاريخي موجب ميشود آمار ورودي گردشگران افزايش قابل توجهي داشته باشد و حتي گردشگراني که جذب ميشوند تمايل بيشتري براي گذراندن وقت در اين مجموعهها داشته باشند.
وي تصريح کرد: کانون جهانگردي و اتومبيلراني قصد دارد تا با ايجاد امکانات جذاب براي گردشگران علاوه بر جذب گردشگران خارجي براي مراجعه گردشگران داخلي نيز انگيزه و جذابيت بيشتري ايجاد کند.
محمدرضا تقيزاده افزود: تمامي سعي ما بر اين است تا با جذب سرمايه به سوي مجموعههاي فرهنگي و تاريخي با کنار هم قرار دادن ميراث فرهنگي و گردشگري در راستاي اعتلاي فرهنگ گردشگري در پايتخت گام ديگري برداشته باشيم.
وي با بيان اينکه اين سرمايهگذاريها بيشتر مربوط به ساخت امکانات فرهنگي، هنري و ايجاد رستوان و کافيشاپ است ،گفت: در مجموعههاي تاريخي تهران نظير مجموعه فرهنگي و تاريخي نياوران، موزه ملي و گاخ گلستان عليرغم وجود ارزش تاريخي چنين امکاناتي که براي جذب گردشگران عوامل مهمي به شمار ميروند ،وجود نداشت.
مدير عامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني گفت: امکانات رفاهي که قرار است در اين مجموعهها ايجاد شود همگي از کيفيت بالايي برخوردار خواهند بود، در عين حال تمامي ضوابط حاکم بر مجموعهها که داراي قدمت تاريخي هستند رعايت خواهند شد.
وي با اشاره به اينکه اين بناها داراي ارزش بالايي هستند، تصريح کرد: در ساخت تمامي اين امکانات و فضاهاي عمومي از مصالح پيشساخته استفاده ميشود و از لحاظ ساختار و شکل ظاهري در اصالت اين بناها خدشهاي وارد نخواهد شد.
تقيزاده با بيان اينکه اکثر اين پروژهها مربوط به مجموعه فرهنگي و تاريخي نياوران است افزود: يکي از اين پروژهها ساخت سالن چند منظوره فرهنگي و هنري با عنوان حياط هنر است که در حدود 725 ميليون تومان براي آن هزينه خواهد شد و جاي چنين سالني در اين مجموعه خالي بود.
وي گفت: در ضلع جنوب صاحبقرانيه نيز ساخت فضاي فرهنگي هنري، پذيرايي ملل در دست اجرا است که در اين رستوران علاوه بر غذاهاي سنتي و بومي ايراني به ارائه غذاها، خوراکيها، و سوغات و صنايعدستي ساير ملل نيز پرداخته ميشود و در حدود 618 ميليون تومان نيز صرف اين مجموعه ميشود.
مديرعامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني درخصوص اينکه يک رستوران نيز در ساختمان رختشويخانه مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران راهاندازي ميشود ،اظهار داشت: سرمايهگذار اين رستوران قرار است در حدود 350 ميليون تومان براي راهاندازي آن هزينه کند.
تقيزاده با بيان اينکه تمام سعي ما بر اين است که از امکانات موجود در اين مجموعهها بيشترين بهره را ببريم ،ادامه داد: در اين راستا براي مرمت و بهسازي کافيشاپ مجموعه فرهنگي و تاريخي نياوران نيز 72 ميليون تومان در نظر گرفته شده است.
وي خاطرنشان کرد: بخشي از سرمايههاي جذب شده براي مجموعه فرهنگي و تاريخي سعدآباد هزينه ميشود که شامل راهاندازي رستوراني در ورودي زعفرانيه است و در حدود 380 ميليون تومان سرمايه براي ايجاد آن درنظر گرفته ميشود.
محمدرضا تقيزاده گفت: ساير قراردادهاي منعقد شده مربوط به سرمايهگذاري براي ايجاد رستوراني در فضاي چايخانه و حياط مجاور در کاخ گلستان است و در حدود 100 ميليون تومان هزينه صرف آن خواهد شد.همچنين در حياط شمالي موزه ملي ايران نيز مجموعه پذيرايي و فرهنگي ايجاد ميشود و در حدود 120 ميليون تومان براي راهاندازي آن سرمايه جذب شده است.
مدير عامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني در پايان خاطرنشان کرد: چند قرارداد نيز مربوط به طراحي، ساخت و راهاندازي کيوسکهاي پذيرايي در مجموعه فرهنگي تاريخي، ايجاد مسيرهاي گردشگري تهران و اطلاعات جامع گردشگري از طريق تلفن همراه و طرح جامع ورزشي _ فرهنگي در مجموعه سعدآباد از پروژههاي در دست اقدام است که پيشبيني ميشود سرمايهاي بالغ بر 6 ميليارد و 800 ميليون تومان براي اجراي آنها مورد نياز باشد./106
انتهای پیام/